Sukan keluarga

Malasnya nk mengarang panjang2.. tgok je la gambar2 sukan keluarga saya.

Futsal:  12 pm.

1

2

3

4

5

6

Sebenarnya ni sesi bergambar jek.. tak main futsal pon. Sebabnya.. tuan punya tempat futsal ni lupa nk masukkan nama kitorang dalam schedule.. so org lain da booked.Bangla yg jaga tempat tu ckp, saya punya boss x masuk buku, dia lupa sudaah. sudah la kau!! huhu. sedey pon ade.. penat je. Ade yg sanggup berkorban masa untuk program ni sedangkan besoknya ada presentation industrial training.

Badminton: 10 – 12 am.

DSC00013

DSC00014

DSC00016

DSC00017

Xde idea lak nk describe apa yang berlaku.. tp memang best!!

2 Comments »

  1. lala Said:

    aaa ~ sy nak sebut sy ayat tu , tp takut kena saman ISA . =p

    • tilmizislam Said:

      ckp je awak jeles ngan kemantapan ukhwah kitorang. haha~


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: