Archive for July, 2009

Opisku diceroboh

Opis saya yg pintunya canggih manggih pon bule kene ceroboh, pelik bin hairan tol.. tiada kesan pintu tu dipecahkan. Pintu tu hanya bule dibuka apabila dileretkan tag kerja dan ia akan automatik akan di unlock. tetapi kelemahannya apabila letrik terputus, pintu tu akan malfunction. tiga kemungkinan yg berlaku adalah mungkin keterlibatan org dlm atau pun masa pencurik tu nk curik letrik tiba2 jek xde atau pun pencurik tu mmg expert giler. kemungkinan kedua dan ketiga tu nmpak pelik skit, so.. saya lebih berat menyatakan adanya keterlibatan org dlm memandangkan pintu x dipecahkan. ceyy.. mcm detective conan lak. hihi~

… continue reading this entry.

Advertisements

Syurga cinta

syurgacinta

Tadi sempat tgok citer ni.. sebab ramai yg kata citer ni best. Secara personally, plot cerita sama je ngan citer2 yang lain. tp apa yg istimewa citer ni, terdapat byk message yg islamik yang diselitkan. Walaupun ade part2 yang xberapa elok untuk ditengok, tp itulah realiti sebenar yang kita harus perbetulkan.

Sukan keluarga

Malasnya nk mengarang panjang2.. tgok je la gambar2 sukan keluarga saya.

Futsal:  12 pm.

1

… continue reading this entry.

Kes kecurian yg terbesar di abad ke 20.

Cuba teka kes kecurian ape?

Adakah curi emas?

Berlian?

Duit?

minyak?

dapat agak x?

teeeeeeeeeeeeeeeet!! masa da tamat =D

click continue reading this entry klu nk tahu jawapannya…

… continue reading this entry.

Hitter yg hilang

Ntah mana hilang hitter.. tetiba je xde. Pening juga dibuatnya.. yela, sy ni kan dah diiktiraf sebagai peminum kopi radix tegar. Time2 nk panaskan air.. hitter lak hilang. klu sy jumpa sapa yg sembunyikan hitter.. siapla. sy da lama x pukul org.. hihi. Waa.. mcm addict drug lak sampai nk pukul2 org. huhu. Tp alhamdulillah, otak sy berfungsi dengan baik. kuali pon kuali la.. janji bule panaskan air.. apa yg penting.. kopi radix kow dapat dihirup. klu da guna kuali.. rasa airnya tentula pelik skit.. tp xpe.. mission accomplished!!

… continue reading this entry.